Domenicali nominalizeaza adversarii pentru 2008

Publicat miercuri, 09.01.2008 15:47 de Daniel Popescu

Noul sef al Scuderiei Ferrari Stefano Domenicali se asteapta la un sezon dificil intrucat considera ca rivalii vor face mari pasi inainte in privinta performantei. El se asteapta ca Renault sa revina in lupta pentru titlu in acest an, dupa un sezon 2007 dezamagitor.

"Trebuie sa fim foarte precauti pentru ca ne confruntam cu schimbari majore de regulament"

, a declarat miercuri Domenicali. "Trebuie sa ne gandim ca toti oponentii nostri au facut un pas inainte. McLaren raman unii dintre cei mai puternici adversari. Trebuie sa raspectam pe toata lumea.

Trebuie sa respectam Renault, pentru ca anul trecut cred ca s-au concentrat mai mult ca oricine pe dezvoltarea masinii pentru acest an si evident acum il au din nou pe Alonso in echipa, asa ca ma astept ca ei sa faca un mare pas inainte. Va fi un sezon dificil. Dar putem spera la acelasi rezultat ca anul trecut. Muncim cu umilinta si ne respectam adversarii. masina noastra este oricum competitiva, la fel ca si pilotii nostri".

  • alecstm, joi, 10.01.2008 13:24
    txt

    ne confruntam cu "schikbari" majore

  • Spawn, joi, 10.01.2008 14:06
    !

    SALUT,asa mai zic si eu respect FRRARI F.S.>>RENAULT.Anul acesta pot sa zic ca meclaren va fi pistonata de FERRARI SI RENAULT.Sa auzim de bine succes ALONZO