Ferrari: "Fuji reprezinta ultimul update pentru F2008"

Publicat miercuri, 08.10.2008 13:05 de Daniel Popescu

Ferrari a confirmat ca Marele Premiu al Japoniei va marca ultimul update pentru monopostul F2008, inainte ca echipa sa se concentreze exclusiv pe masina din 2009.

Ferrari si McLaren abordeaza in mod diferit lupta pentru titlu din finalul acestui sezon.

Daca McLaren a anuntat ca va aduce un update chiar si pentru ultima cursa a sezonului , cei de la Ferrari au dezvaluit ca ultimele noutati pentru monopost F2008 vor fi aduse la Marele Premiu al Japoniei din acest weekend.

"F2008 va avea cateva update-uri noi pentru Fuji, iar asta reprezinta ultimele dezvoltari si ultimul update pentru acest sezon, intrucat masina va concura in aceleasi specificatii in China si Brazilia. Aceste dezvoltari au primit acordul dupa testul aerodinamic de la vairano de saptamana trecuta, fiind evaluate anterior la Mugello", se arata intr-un comunicat de presa al Scuderiei Ferrari.

Seful echipei, Stefano Domenicali, si-a exprimat optimismul ca noul pachet va ajuta echipa sa-si indeplineasca obiectivele pentru ultima parte a sezonului, si anume sa ocupe primele doua pozitii in fiecare dintre ultimele trei curse.

"Asa cum am spus si in Singapore, tinta noastra pentru Japonia si pentru ultimele doua curse este sa ne intoarcem cu maximum de puncte", a precizat Domenicali. "Este o declaratie simpla, dar o sarcina foarte didficila. Totusi, avem potential sa realizam acest obiectiv si credem ca putem face asta".

  • DRAKo, miercuri, 08.10.2008 13:48
    Miroase a resemnare

    Se pare ca macaronarii au realizat ca lupta pentru titlu devine o fata morgana.

  • Join, miercuri, 08.10.2008 13:55
    ce fraieri!!!

    se vede ca o lasa mai usor ei pierd anul acesta si campionatul la constructori si la piloti.ca sa ai profit trebuie sa muncesti exemplu:Mclaren!!!

  • ivanoff, miercuri, 08.10.2008 14:14
    RE Join&DRAKo

    Mai baieti,mamele voastre stiu ca voi sunteti la calculator?...Hai la joaca,bahsht !!!

  • DRAKo, miercuri, 08.10.2008 15:23
    ivanoff

    Ivan esti OFF topic

  • Join, miercuri, 08.10.2008 15:37
    ivanoff ????

    tu stii ce inseamna F1?????daca ar fii dupa ferrari adica dupa cum progreseaza ei eu nu cred ca astazi ne mai puteam bucura de acest sport.Fara suparare cei de la ferrari nu au de-a face cu updateurile,ei cum fac o masina lla inceputul sezonului o mai imbunatatesc odata sau maxim de 2 ori in rest nimic monopostul ferrari este de cand ma stiu la fel un nimic fara forma fara nici un aspect de exemplu....uita-te si tu cum progreseaza alte echipe la design.dupa parerea mea cele mai frumoase monoposturi din anul acesta sunt e doar o parere:Mclaren,Wiliams,Toyota,Bmw,Honda,restul nu au nimic sunt efectiv o caroserie peste un monopost.si cu mamele noastre ce ai ???am zis cumva de mama ta ???si din ce limba provine aceast cuvant bahst????domnule te uiti prea mult la filme istorice cred doar in triburile amerindiene mai auzi asa ceva !!!!

  • ivanoff, miercuri, 08.10.2008 15:57
    "Basht"

    .............."tu stii ce inseamna F1?????".............. Da iti spun tare si raspicat ca stiu si o stiu inca din 90 de la primele transmisii de curse de pe posturile noastre TV si...asa pt cultura ta,afla ca nu am piedut de atunci nici macar o cursa sau calificare...asa ca imi permit sa mai aduc cate o remarca rautacioasa la fabulatiile voastre Cat despre "mame",ideea e ca sunteti parca niste copilasi care au scapat si ei pe la calculator si vor sa apese niste taste acolo,aiurea... Cat despre evolutii si revolutii,arunca o privire asupra programului de dezvoltare a celor de la Ferrari in primul an de cand a trecut Schumi la ei (dc erai nascut pe atunci) si la toti cei care au urmat Dc iti spune un oficial McLarren ca si-a pus bixenon o face pt media si pt publicitate nu ca ar avea ei vreun interes sa ne dezvaluie noua ultimele updateuri,auzi bai...tzahcah?

  • Join, miercuri, 08.10.2008 16:43
    ai grija cum iti merg degetele pe tastatura ok ????

    in primul rand poate eu m-am nascut inaintea ta poate...si in al doilea rand ce ai vrut sa zici cu asta ???rogramului de dezvoltare a celor de la Ferrari in primul an de cand a trecut Schumi la ei (dc erai nascut pe atunci) si la toti cei care au urmat Dc iti spune un oficial McLarren ca si-a pus bixenon o face pt media si pt publicitate nu ca ar avea ei vreun interes sa ne dezvaluie noua ultimele updateuri,auzi bai...tzahcah?

  • daniel.popescu, miercuri, 08.10.2008 16:55
    @Join

    Te sfatuiesc sa iti revizuiesti limbajul fata de ceilalti concurenti, altfel consecintele nu vor fi tocmai placute. Multumesc.

  • Join, miercuri, 08.10.2008 17:01
    Multumesc Domnule Daniel Popescu!!!!

    O sa imi vad de treaba va Multumesc pentru ca m-ati atentionat!!!!!pentru nimic.

  • TheFastOne, vineri, 10.10.2008 10:31
    da, deci

    @ join: ai dreptate vere, sunt unii ca domnul ivanoff care le place sa se abereze aiurea ca handibelii pe aici dar nu trebe sa-i luam in calcul........daca ar fi sa scrie aici numa cei care se pricep cu adevarat la f1, de cine am mai rade si noi??? pun pariu ca domnul ivanoff adora si comentariul lui alexandrescu...hahaha