Ecclestone se implica in salvarea Super Aguri

Publicat sâmbătă, 19.04.2008 20:11 de Daniel Popescu

Germanii de la Auto Motor und Sport sustin ca Bernie Ecclestone se implica personal pentru salvarea echipei Super Aguri de la faliment.

Dupa ce miercuri Magma Group a anuntat oficial ca renunta la achizitionarea Super Aguri, micuta echipa japoneza a furnizat vineri o surpriza placuta, unul dintre camioanele care transporta echipamentul team-ului ajungand pe circuitul de la Barcelona .

Vestile bune pentru Super Aguri nu se opresc aici: specialistii de la revista germana Auto Motor und Sport sustin ca insusi Bernie Ecclestone, seful Formulei 1, se implica in negocierile privind viitorul echipei.

Potrivit sursei citate, Ecclestone incearca sa convinga o companie germana sa cumpere echipa si, de asemenea, sa obtina accpetul celor de la Honda de a furniza masini si motoare pentru Super Aguri pana la sfarsitul sezonului 2009. Ecclestone nu ar fi la prima isprava de acest gen, el implicandu-se in trecut in salvarea mai multor echipe aflate intr-o situatie financiara grava.

Se estimeaza ca cei de la Super Aguri au nevoie de aproximativ 2 milioane de euro pana luni, 21 aprilie pentru a putea lua startul in Marele Premiu al Spaniei.