Domenicali, increzator in sansele lui Massa la titlu

Publicat miercuri, 29.10.2008 11:03 de Daniel Popescu

Stefano Domenicali este optimist ca Felipe Massa poate deveni campion la finalul cursei de la Interlagos, desi a admis ca echipa are nevoie de o minune.

Massa este la 7 puncte de liderul clasamentului general, Lewis Hamilton, iar sansele sale la titlu depind de performanta pe care o va realiza pilotul echipei McLaren.

Desi englezul este de departe marele favorit la titlu, seful Scuderiei Ferrari, Stefano Doemnicali, crede ca pilotul sau pastreaza inca sanse reale de a deveni campion.

"Pentru a castiga titlul trebuie sa se intample ceva extraordinar, dar pana acum am vazut si lucruri mai extraordinare decat acestea. Pentru standardele noastre am atins un nivel inacceptabil de erori si am platit din plin pentru asta", a declarat Domenicali pentru publicatia Corriere dello Sport.

Totusi, Massa a luat apararea echipei sale si spune ca intregul staff munceste la capacitate maxima pentru ultima cursa a anului. "Suntem o echipa. Oricine are dreptul de a face greseli. Asa merg lucrurile in sport. Echipa noastra munceste zi si noapte pentru a fi 100% pregatita, dar uneori lucrurile nu merg conform planului", a declarat brazilianul la Sao Paulo.