Dennis: "Nu renunt". Hamilton: "Politica ne face rau"

Publicat luni, 17.12.2007 15:29

In ciuda faptului ca multi l-au vazut renuntand la postul sau in urma scandalului de spionaj, Ron Dennis sustine ca nu pleaca de la McLaren. "Nu voi renunta. 100%. Stiu ca sunt multi care vor sa ma retrag, insa nu voi face asta. Nu cred ca e in interesul echipei", spune Dennis intr-un interviu acordat publicatiei News of the World.

Seful echipei britanice este sustinut de protejatul sau, vicecampionul mondial Lewis Hamilton, care spune ca nu vede un motiv pentru care Dennis ar trebui sa renunte: "Am mare incredere in echipa si in Ron. Sper doar ca putem sa lasam totul in urma si sa ne concentram pe lupta pe circuit. Sunt doar un pilot iar intreaga politica din acest an ne-a facut tuturor rau. Nu imi place sa ma implict in astfel de situatii, insa am fost tras efectiv in scandal. Dar asta e jocul si trebuie sa te descurci cat mai bine posibil", sustine Hamilton.

"Sa speram ca sezonul viitor nu va fi atat de agitat si ca ne vom simti bine. Astept cu nerabdare prima cursa a anului. Am un nou coleg, Heikki Kovalainen, si vom face tot posibilul sa aducem victoria pentru McLaren in 2008. Vrem sa vorbim doar pe pista", incheie britanicul de la McLaren.