"Taximetristul lui Schumi" isi vinde masina: 63.000 de euro!

Publicat luni, 17.12.2007 15:47

Taximetristul care a vut norocul de a fi condus de Michael Schumacher la aeroport vrea sa profite la maximum de sansa care s-a ivit si isi scoate taxiul la vanzare. Bild am Sonntag sustine ca masina si-a dublat valoarea din momentul in care a aparut pe prima pagina a tuturor publicatiilor auto si motorsport ale lumii. Tuncer Yilmaz, soferul norocos, confirma acest lucru, afirmand ca exista deja foarte multe oferte pentru masina:

"Mai mult de zece persoane s-au oferit sa imi cumpere taxiul. Cineva mi-a oferit 63.000 de euro. Si chiar am nevoie de acesti bani, deoarece de cand s-a intamplat povestea cu Schumcher am probleme cu politia", spune taximetristul.

Seful politiei rutiere din Coburg, oraselul in care Yilmaz isi desfasoara activitatea, spune ca povestea cu politia este adevarata, afirmand ca il va chema pe acesta la audieri deoarece "afirmatiile sale reprezinta o ofensa adusa transportului public". Yilmaz afirmase ca nu Schumacher i-a condus taxiul "cu viteze incredibile", apeland de cateva ori la manevre la limita pentru a ajunge la timp la aeroport.

Wili Weber, managerul lui Michael Schumacher, i-a luat insa apararea taximetristului: "Ar fi ridicol sa il pedepseasca pe taximetrist dupa ce l-a ajutat cu amabilitate pe Michael. Nu am vrea cu totii sa avem la dispozitie taximetristi amabili?"

  • kimii, marţi, 18.12.2007 18:05
    schumi

    politie cretina.....adik k de obicei