Montoya nu crede in McLaren si Renault

Publicat luni, 17.12.2007 15:16

Juan Pablo Montoya crede ca fosta sa echipa, McLaren Mercedes, nu va putea trece fara urmari peste scandalul de spionaj in care a fost implicata la mijlocul sezonului care s-a incheiat. Columbianul il contrazice astfel pe noul pilot McLaren, Heikki Kovalainen, care afirmase anterior ca a primit asigurari legate de progresul neconditionat al echipei, in ciuda problemelor avute de aceasta in cursul sezonului.

"Vom vedea ce se intampla la McLaren. Vor fi nevoiti sa gandeasca de doua ori tot ce vor face in 2008, fiindca vor incerca sa evite informatii preluate de la Ferrari. Va fi foarte interesant", spune Montoya.

Sud-americanul, care are sapte curse castigate la activ, nu a evitat sa traga un semnal de alarma la adresa celor de la Renault, despre care acesta afirma ca nu trebuie sa se culce pe o ureche dupa ce l-au reangajat pe Alonso: "Nici macar Senna nu ar putea face nimic pentru castigarea titlului in conditiile in care inginerii Renault nu vor face progrese decisive in comparatie cu 2007", incheie controversatul pilot columbian, care a primit recent tilul "debutantul anului" in NASCAR.