Coulthard: "Vettel ii va crea probleme lui Webber"

Publicat joi, 16.10.2008 10:52 de Daniel Popescu

David Coulthard se asteapta la o rivalitate interna aprinsa pentru rezultate intre Sebastian Vettel si Mark Webber, care in 2009 vor forma linia de piloti pentru Red Bull Racing.

In cadrul unui editorial publicat pe site-ul ITV, Coulthard crede ca Red Bull va avea mult de castigat din rivalitatea care se va naste in sezonul viitor intre Vettel si Webber, insa scotianul a evitat sa dea un pronostic in privinta pilolutului care va reusi sa se impuna la echipa.

"Voi fi la fel de interesat ca toata lumea de competitia din interiorul echipei dintre Webber si Vettel"

, a precizat pilotul in varsta de 37 de ani.

"Chiar am glumit cu Webber ca nu mi-ar placea sa fiu in pozitia lui, ca acest baiat ii va crea probleme. Este evident ca este foarte talentat, dar Webber va avea beneficiul experientei in Formula 1 si la Red Bull. Nu am nicio idee cum se va termina asta".

La randul sau, Webber s-a declarat incantat de calitatile viitorului sau coechipier si de modul in care Red Bull a reusit sa puna mana pe un astfel de pilot. "Vettel a avut un an incredibil. A avut un start dificil si este meritul celor de la Red Bull ca au crescut un astfel de talent. Germania produce multi piloti buni, iar el este un alt pilot care trece prin asta", a declarat australianul pentru publicatia The Age.