Button vrea sa lupte la titlu in 2009

Publicat luni, 14.01.2008 10:28 de Daniel Popescu

Jenson Button crede ca Honda va lupta lupta pentru titlul mondial in 2009. Pilotul britanic considera ca sosirea lui Ross Brawn la echipa a avut deja un impact major si este convins ca Honda va face multi pasi inainte in acest an.

"Sunt atat de bucuros ca il avem pe Brawn! Cand a venit prima oara la echipa toata lumea l-a aplaudat. Nu va schimba lucrurile de unul singur, dar cred ca toata lumea gandeste pozitiv si face o treaba minunata. S-a acomodat mai repede decat si-ar fi imaginat cineva, si modul de lucru al echipei s-a schimbat deja foarte mult.

Cred ca vom fi mult mai aproape de locurile fruntase in 2008, iar in 2009 trebuie sa luptam pentru titlul mondial. Daca putem ajunge intr-o astfel de pozitie cu o masina buna, atunci aceasta echipa va castiga titlul. Ca echipa, suntem foarte, foarte puternici", a declarat Buttion.

Englezul crede ca echipa va beneficia dupa sezonul dezamagitor din 2007, intrucat s-au produs multe schimbari in cadrul teamului. "Intr-un fel, 2007 a fost un an bun pentru echipa", a adaugat el. "Suna stupid, dar asa a fost. Daca am fi avut un an rezonabil, probabil am fi continuat pe aceeasi directie. Insa dupa un an atat de prost, am realizat ca trebuie sa schimbam ceva, ceea ce am si facut. Privesc cu incredere spre viitorul echipei Honda".

  • Bon_Scott, luni, 14.01.2008 17:50
    Sunt de acord cu el!!!!!

    Daca Michael Schumacher a putut sa castige un titlu la 35 de ani, evident ca si Jenson poate, mai ales ca are doar 28 de ani, asa ca si el poate deveni septuplu mondial pana la 35 de ani si evident ca va mai castiga 2-3 campionate si dupa aceea, pana la retragere. GO JENSE!!!!!!!!!!!