Alonso: "Prefer sa fiu sincer cu fanii mei"

Publicat miercuri, 30.04.2008 11:57 de Daniel Popescu

Fernando Alonso a explicat motivele pentru care sustine ca Renault nu se pot lupta inca cu marile echipei ale Formulei 1 in 2008.

Desi a admis ca este incantat de imbunatatirile inregistrate de monopostul R28 dupa testele de la Barcelona si, mai ales, dupa performanta remarcabila din calificarile pentru MP al Spaniei, Alonso a exclus posibilitatea ca Renault sa lupte in curand de la egal la egal cu granzii din Marele Circ.

Spaniolul a marturisit ca pur si simplu prefera sa fie sincer cu opnia publica decat sa-si dezamageasca fanii, in ciuda zvonurilor ca intentioneaza sa plece de la echipa in 2009.

"In trecut, cand spuneam ca voi castiga o cursa, oamenii spuneau ca sunt arogant, iar acum tot ei spun ca sunt indiferent pentru ca declaratiile mele sunt exact opuse. Adevarul este ca vreau sa fiu cat mai sincer cu opinia publica", a explicat dublul campion mondial.

Alonso a abandonat in cursa din Spania de duminica dupa ce motorul monopostul R28 a cedat la jumatatea cursei, in momentul in care spaniolul se lupta pentru puncte.

  • irene, miercuri, 30.04.2008 22:59
    nu e asa...

    fanii nu cred ca este arogant sau ceea ce spune este fals.... arogant & co. il fac cei care nu il respecta si cei care nu vor sa ii recunoasca talentul GO!GO!GO!ALONSO!!!

  • f1loredana, joi, 01.05.2008 09:10
    florin

    este poate cel mai bun pilot din F1, indiferent ce masina are, scoate puncte...sunt curios ce ar face marele pilot Ham sau Kimi cu o masina ca a lui daca ar scoate ceva. Mai ales ca Raikonnen cand a fost la Mclaren desi masina era excelenta nu prea a facut mare lucru...practic i-a bagat in deep shit.

  • ralu, joi, 01.05.2008 11:25
    ...

    problema e k exista prea multe misch-maschuri in F1 k si in oricare alt sport de performanta.....si e normal sa s inventeze ...."aroganta "sau altele.... fiindca exista concurenta..si asa sunt oamenii.............intrebarea care tre sa si o puna fanii celoralalte echipe k sa nu numesc eu .....mclaren adica hamham cu ron dennis.....ferrari ..etc.....e...k DE CE DE FIECARE DATA CAND PLEACA ALONSO DE LA O ECHIPA ,ECHIPA RESPECTIVA NU PREA FACE MARE LUCRU IN SEZONUL URMATOR?.......HA?......