Germanii neaga implicarea la Super Aguri!

Publicat miercuri, 30.04.2008 11:37 de Daniel Popescu

Reprezentantii companiei auto germane Weigl Group au negat speculatiile ca se vor implica financiar la Super Aguri.

Potrivit unor informatii aparute marti, seful Weigl Group, Franz Josef Weigl, a fost vazut la Marele Premiu al Spaniei de saptamana trecuta alaturi de oficialii de la Super Aguri si a discutat cu acestia despre posibilitatea de a finanta micuta echipa japoneza pana la sfarsitul lui 2008.

Totusi, o sursa oficiala din cadrul grupului german a luat atitudine afirmand ca prezenta lui Franz Josef Weigl ca invitat al echipei Super Aguri nu inseamna nici pe departe ca nemtii se vor implica in vreun fel in destinele team-ului.

De altfel, primele incertitudini cu privire la veridicitatea acestei trnazactii au aparut dupa ce mai mult ispecialisti au afirmat ca Honda au refuzat recent o oferta din partea Weigl Group. Germanii au fost implicati in Formula 1 ca parteneri ai echipei Minardi, pentru care au construit cutii de viteze.

In urma acestor vesti de ultima ora, viitorul echipei Super Aguri este in mare impas.

Honda au sprijinit echipa cu 3 milioane de dolari la MP al Spaniei, insa au exclus posibilitatea de a finanta team-ul si la cursele urmatoare. Asa cum v-am anuntat anterior, o intalnire decisiva pentru soarta echipei va avea loc miercuri la Tokyo intre Aguri Suzuki si oficialii Honda.

  • cobra, miercuri, 30.04.2008 11:48
    v-ati prins urechile

    credeati ca dati lovitura cu super aguri ? ei bine iata ca nu :))