Abu Dhabi ar putea organiza cursa pe timpul noptii

Publicat joi, 02.10.2008 15:17 de Daniel Popescu

Sefii Marelui Premiu din Abu Dhabi au dezvaluit ca analizeaza posibilitatea de a organiza cursa din 2009 pe timp de noapte, dupa succesul inregistrat de Singapore.

Marele Premiu al statului Singapore s-a dovedit a fi extrem de profitabil pentru tara organizatoare, in special datorita faptului ca evenimentele oficiale au avut loc dupa lasarea intunericului.

Reteta succesului i-a determinat pe sefii circuitului din Abu Dhabi sa analizeze posibilitatea de a organiza cursa din 2009 pe timp de noapte.

Intrebat care sunt sansele ca Marele Premiu din captala Emiratelor Arabe Unite sa se desfasoare pe timp de noapte, seful circuitului, Philippe Gurdjian, a declarat pentru publicatia Autosport. "Veti afla foarte curand. Vom prezenta proiectul si veti vedea ce vom face".

Se anticipeaza ca organizatorii isi vor dezvalui planurile intre cursele din Japonia si China. Abu Dhabi a fost inclus in calendarul provizoriu al Formulei 1 pentru sezonul 2009, circuitul urmand sa gazduiasca ultima cursa a anului.

  • dorru, joi, 02.10.2008 16:53
    Ora de Geografie

    Mai baieti, Abu Dhabi este capitala statului Emiratele Arabe Unite, nu este "Statul" Abu Dhabi. Deci recapitulam: Emiratele Arabe Unite = Stat; Abu Dhabi = Capitala

  • dorru, joi, 02.10.2008 18:49
    Bravo!

    Asa, se pare ca ati invatat lectia pt azi. :)