Renault: "Victoria ne da incredere pentru 2009"

Publicat joi, 02.10.2008 14:50 de Daniel Popescu

Directorul tehnic al echipei Renault, Bob Bell, spune ca victoria obtinuta in Singapore este foarte importanta pentru moralul echipei in perspectiva sezonului 2009.

Renault a obtinut pe circuitul Marina Bay prima victorie dupa o pauza de doi ani, francezii reusind astfel sa urce pe locul 4 in clasamentul constructorilor, devansand Toyota.

Directorul tehnic al Renault, Bob Bell, crede insa ca triumful lui Fernando Alonso are implicatii mult mai importante in perspectiva sezonului 2009.

"Victoria este foarte importanta pentru ca aceasta echipa a trecut printr-o perioada foarte dificila dupa campionatele din 2005 si 2006", a declarat Bell. "Aveam nevoie sa revenim si si sa recastigam increderea de sine; de asemenea, trebuia sa demonstram ca putem produce in continuare o masina competitiva care sa castige curse. Am facut asta si victoria a ridicat moralul tuturor pentru ultimele trei curse, dar, cel mai important, ne-a redat increderea in fortele proprii, iar asta este foarte important pentru anul viitor".