Toyota Hilux Cabina Dubla facelift

2.5 D-4D 144CP 4x4 Man Executive+

Interior

3.5

Nu vă aşteptaţi la un interior luxos. La plastice moi sau butoane aranjate pentru design. Hilux este până la urmă un automobil utilitar, iar menirea lui este să muncească în orice situaţie. Plasticele de la interior sunt tari şi chiar urâte. Dar sunt durabile şi vor rezista la ani în şir de abuz. În faţă este suficient spaţiu pentru cel de la volan şi un pasager, iar pe bancheta din spate mai pot lua loc, la nevoie, încă trei pasageri. Problema este locul pentru bagaj. Este un paradox că ai o benă atât de mare la dispoziţie, dar să nu o poţi folosi să transporţi bagaje, mai ales dacă condiţiile meteo sunt nefavorabile. De aceea este indicat ca bena să fie închisă cu unul dintre accesoriile originale sau cu o soluţie aftermarket, dacă alegem să folosim Hilux ca maşină de familie. 

Cel de la volan se bucură de o poziţie la volan impozantă, privind de sus traficul din jur. În Hilux chiar "urci" la volan, habitaclul fiind destul de sus. Există spaţii de depozitare în cotieră şi un suport pentru băuturi în partea stângă, plus mânere pentru toată lumea pentru rularea în teren accidentat. Ceasurile de bord sunt mari şi lizibile, iar o notă modernă este dată de ecranul tactil amplasat pe consola centrală. Grafica este una medie calitativ, întâlnită pe aproape toate modelele Toyota, iar sistemul oferă toate facilităţile întâlnite şi în automobile normale: Bluetooth, navigaţie, USB şi chiar cameră pentru mersul cu spatele. Ciudat este că, în partea de sus, Toyota păstrează încă celebrul ceas digital cu o grafică ce imită fontul ceasurilor cu cristale lichide şi butoane mici şi mărunte. 

  • vianu, vineri, 18.07.2014 12:41

    orice copil stie ca pentru badge-ul ala cu "hilux" pe frana de mana trebuia cel putin o lansare separata ca generatie noua sa pui motoarele astea uriase, si puturoase pe deasupra, pe o masina de pensionari senili, sa nu folosesti o suprafata piano-black pe bord, o cusatura mai rosie pe scaun si in general sa nu dai un copy-paste la interiorul unui model mai mic din propria curte mi se pare bataie de joc. Adica banii nu asa se face.... adica, frate, nu e mama rock-ului dar probabil e unu' din taticu' pick-up-urilor

  • mishazaitev, vineri, 18.07.2014 12:47

    @vianu Iar era sa iau teapa crezand ca vorbiti serios -:::))))

  • mm, vineri, 18.07.2014 14:58

    a aparut tocmai la timp, se anunta noi razboie prin lume.

  • P&T, vineri, 18.07.2014 17:46

    Bun titlul cu Greu de ucis!