Design

4.0

Ce m-a fascinat cel mai mult la Panamera Sport Turismo a fost faptul că designul nu este radical distinct de versiunea „normală”. Linia plafonului este ceva mai înaltă, dar nu atât de mult pe cât ai crede. Practic, doar din lateral ai putea spune imediat dacă ai de-a face cu un Sport Turismo sau nu.

Din spate, proporțiile rămân asemănătoare și un ochi neantrenat ar putea confunda cele două caroserii destul de ușor. Sigur, poate că nu e cea mai frumoasă caroserie a celor de la Porsche, dar nici urâtă nu aș numi-o. Modelul nostru de test, a fost echipat cu câteva elemente destul de anonime. Culoarea albă de la exterior și jantele de iarnă de 19 inch nu i-au făcut cinste.

Modelele e-hybrid au și câteva pete de culoare, în nuanța Acid Green, care îți atrag atenția, sub tot felul de sigle. Desigur, dacă nu sunt pe placul tău, Porsche le poate elimina cu plăcere.

Per total, Panamera Sport Turismo nu este pentru oricine, și nu multă lume va întoarce capul după ea pe stradă. Însă, ție nu îți va păsa în mod special de asta, pentru că ai viraje de tăiat și adrenalină de livrat pasagerilor tăi.

  • Porșe, miercuri, 31.05.2023 16:29

    cand numele masinii nu incape pe 2 randuri iti dai seama ca bullshit.ul e cat casa, la fel ca pretul

  • Trilu, vineri, 02.06.2023 07:17

    Portbagaj "generos de 418 litri"?! Funcția țigări expirate. Ce-i generos la 418l?