Tehnologie

5.0

De curând, Porsche a anunțat un nou software pentru sistemul său multimedia, care aduce oferta producătorului german în linie cu rivalii săi. Una dintre carențele acestuia era lipsa suportului pentru Android Auto, pe când Apple CarPlay avea toată susținerea din lume de partea sa. De parcă posesorii de Porsche nu ar avea voie să aibă telefoane Android...

Noile modele vin acum și cu Android Auto, fără fir, afișat pe întregul ecran de 12.3 inch al sistemului multimedia. Grafica este și ea excelentă, iar navigarea prin meniuri intuitivă. Instrumentarul de bord este și el, parțial, digitalizat.

Ai la dispoziție cinci cadrane, doar cel din mijloc (turometrul) fiind analog, un element neschimbat de la primele modele 911. Locurile din spate pot controla temperatura aferentă prin intermediul unui ecran montat central.

Sincer, ador faptul că vorbim despre scaune individual configurate. De parcă te-ai afla într-un model sport pursânge.

Tot la categoria tehnologie putem include și farurile adaptive LED care funcționează impecabil pe timp de noapte, sistemul de recuperare a energiei pentru bateria sistemului hibrid sau faptul că poți reîncărca acumulatorul folosind stații de până la 7.4 kW.

  • Porșe, miercuri, 31.05.2023 16:29

    cand numele masinii nu incape pe 2 randuri iti dai seama ca bullshit.ul e cat casa, la fel ca pretul

  • Trilu, vineri, 02.06.2023 07:17

    Portbagaj "generos de 418 litri"?! Funcția țigări expirate. Ce-i generos la 418l?