Design

4.5

Opel Mokka-E a fost primul model al producătorului din Russelheim care a primit noua identitate vizuală, numită Opel Vizor. Aceasta presupune îmbinarea unor elemente de design clasice, cu elemente noi, necesare unei mașini electrice.

Partea frontală are o nouă grilă, obturată, pentru a îmbunătăți coeficientul aerodinamic al mașinii. Aceasta ne aduce aminte de modelele vechi Opel, precum Kadett sau Manta. Formele simple și ascuțite pe alocuri arată foarte bine, și se vor regăsi pe toată caroseria lui Mokka-E.

Stopurile arată și ele ca o evoluție a ceea ce vedeam în trecut pe modele precum Astra, cu o formă ceva mai ascuțită spre laterale. Mokka-E poate fi configurat într-o multitudine de culori vii, precum și combinații bicolore, cu acoperișul și chiar capota în culori contrastante.

Per total, Mokka-E este unul dintre cele mai arătoase model din acest segment. Atât Kia e-Soul cât și Hyundai Kona EV au parte de un design tipic modelelor asiatice, țintind un public aparte. Deci sunt destul de controversate. În schimb, frații de concern mizează și ei pe un design nou, nonconformist și pur european. 

  • Catalin, marţi, 23.11.2021 16:23

    Dacă în Germania câștigi volanul lui peshte la categoria sub 25.000 euro, în România îl câștigi la categoria sub 33 ? ? ?

  • Catalin, marţi, 23.11.2021 16:34

    Ma uit pe mobile.de și nu găsești Mokka E sub 25.000. Îl găsești doar cu motor benzina. Prin urmare articolul ca Mokka E a câștigat volanul este un fake news pt ca nu varianta electrica a fost desemnata, ci varianta pe combustie

  • Bubi Mubi, marţi, 23.11.2021 20:58

    Garanție 24 de luni. RUN, FORREST, RUN!!!