Tehnologie

3.5

Deși poate părea ciudat, având în vedere modele precum Grandland sau Insignia, Mokka-E a adus câteva noi tehnologii clienților. Modelul subcompact a fost primul din gama Opel oferit cu noul instrumentar digital, precum și cu noua versiune a sistemului multimedia. Tot pe Mokka-E ai acces la conectivitate Apple CarPlay și Android Auto. Prin fir, momentan.

Instrumentarul de bord este impresionant și aderă la filozofia Digital Detox, care presupune eliminarea informațiilor ce nu sunt absolut necesare din câmpul tău vizual. Poți configura acest display de 12 inch pentru a afișa doar strictul necesar, iar asta creează o atmosferă calmă la interior.

Noul Mokka-E vine și cu noi faruri LED. În echipările de top, acestea folosesc tehnologia Matrix LED, care funcționează foarte bine noaptea, iluminând drumul fără a orbi ceilalți participanți la trafic.

Comparativ cu vechea generație, noul Mokka-E are o planșă de bord complet nouă, împreună cu un sistem multimedia regândit. Ecranul pentru sistemul multimedia are dimensiuni mai mari, rezoluție mai bună și animații mai vii decât în vechiul Mokka.

  • Catalin, marţi, 23.11.2021 16:23

    Dacă în Germania câștigi volanul lui peshte la categoria sub 25.000 euro, în România îl câștigi la categoria sub 33 ? ? ?

  • Catalin, marţi, 23.11.2021 16:34

    Ma uit pe mobile.de și nu găsești Mokka E sub 25.000. Îl găsești doar cu motor benzina. Prin urmare articolul ca Mokka E a câștigat volanul este un fake news pt ca nu varianta electrica a fost desemnata, ci varianta pe combustie

  • Bubi Mubi, marţi, 23.11.2021 20:58

    Garanție 24 de luni. RUN, FORREST, RUN!!!