BMW Seria 2 Coupe facelift

3.0 Benzina Turbo (M240i) 340CP 4x4 Aut8

Design

4.5

Audi S3 arată ca acel tocilar cu super-puteri de care toată lumea făcea mișto în timpul pauzelor, în timp ce CLA 45 AMG își dă aere asemeni căpitanului echipei de fotbal a liceului. În acest caz, unde să-l încadrăm pe M240i Coupé? Ei bine, bavarezul poate fi comparat cu tipul arătos, dar în același timp bine crescut și cu o inteligență plăcută pe care toți profii îl iubeau.

În altă ordine de idei, BMW respectă rețeta clasică și mizează pe elemente de caroserie agresive gata în orice moment să-ți ofere indicii cu privire la personalitatea lui M240i Coupé. Zona frontală are acum prize de aer ceva mai generoase, o grilă ușor modificată și lumini LED în standard. Opțional, clienții pot dota mașina cu faruri adaptive LED. Zona din spate se face remarcată prin noile stopuri LED ușor restilizate. Dacă nu ești convins că versiunea standard a lui M240i Coupé arată destul de agresiv, atunci poți miza pe accesoriile din gama M Performance. 

  • vianu, marţi, 25.07.2017 12:14

    singurul lucru ce ma nemultumeste la masina asta e ...pielea Alcantara c'mon guys, rly?

  • dan_grc, marţi, 25.07.2017 13:35

    Acestui model nu i se potrivește tracțiunea integrală, nu are nevoie de așa ceva, în rest este o mașină ce subliniază excelent caracterul Bmw, caracter diluat la multe alte modele.

  • Adrian C, marţi, 25.07.2017 15:13

    @vianu Eu zic ca e chiar potrivita alcantara in masinile sport. Pe mine ma nemultumesc stopurile....pare ca sunt neterminate. Daca le lungeau mai mult era mult mai bine.

  • vianu, marţi, 25.07.2017 17:32

    Adrian C initial in articol se vorbea de 'pielea' Alcantara, apoi s-a corectat.:) Despre masina n-am nimic de comentat. Chiar m-ar coafa asa ceva...ramane discutabila linia de design a admisiei de sub numarul de inmatriculare