BMW Seria 2 Coupe facelift

3.0 Benzina Turbo (M240i) 340CP 4x4 Aut8

Tehnologie

5.0

BMW ne-a obșinut cu al său sistem de infotainment, iar acum, pe Seria 2 facelift, nemții oferă o variantă revizuită. Ecranul central dispune de comenzi tactile, iar software-ul a fost și el adus la zi. Un mare plus este acela că sistemul Apple CarPlay poate fi accesat wireless, treabă care la majoritatea celorlalte mărci se întâmplă doar dacă duci firele de încărcare după tine.

Tot în dreptul tehnologiilor trebuie să amintim de pilotul automat adaptiv cu funcție Stop & Go, de sistemul Driving Assistant și de Parking Assistant. Prima funcție amintită mai sus îi permite lui Seria 2 Coupé facelift să ruleze în același ritm cu traficul și chiar să și frâneze până la oprire. Al doilea sistem funcționează împreună cu tehnologiile Lane Departure Warning și City Collision Mitigation și poate frâna de urgență în cazul în care este detectat un impact iminent. Funcția este activă până la 60 km/h. Cel de-al treilea sistem amintit mai sus îți face viața mai ușoară atunci când trebuie să parchezi în spații înguste. 

  • vianu, marţi, 25.07.2017 12:14

    singurul lucru ce ma nemultumeste la masina asta e ...pielea Alcantara c'mon guys, rly?

  • dan_grc, marţi, 25.07.2017 13:35

    Acestui model nu i se potrivește tracțiunea integrală, nu are nevoie de așa ceva, în rest este o mașină ce subliniază excelent caracterul Bmw, caracter diluat la multe alte modele.

  • Adrian C, marţi, 25.07.2017 15:13

    @vianu Eu zic ca e chiar potrivita alcantara in masinile sport. Pe mine ma nemultumesc stopurile....pare ca sunt neterminate. Daca le lungeau mai mult era mult mai bine.

  • vianu, marţi, 25.07.2017 17:32

    Adrian C initial in articol se vorbea de 'pielea' Alcantara, apoi s-a corectat.:) Despre masina n-am nimic de comentat. Chiar m-ar coafa asa ceva...ramane discutabila linia de design a admisiei de sub numarul de inmatriculare