Schumi si Kimi la Ferrari?

Publicat miercuri, 15.03.2006 00:00 de Mircea Meșter

Cotidianul german Bild afirma faptul ca Michael Schumacher si Kimi Raikkonen ar putea deveni colegi de echipa la Ferrari in 2007. Finlandezul a negat insa, spunand ca toata povestea ramane la statutul de speculatie de presa.

Willi Weber, managerul lui Michael Schumacher, a afirmat intr-un interviu acordat cotidianului german Bild ca pilotul german are toate sansele sa continue cu Ferrari in sezonul viitor. Motivul principal este reprezentat de faptul ca Michael a reusit in ultima vreme sa aiba rezultate excelente atat in teste, cat mai ales in cursa de debut a sezonului, la Bahrain. “Pana la vara nu se va semna nici un contract. Insa e foarte clar faptul ca rezultatele bune vor putea duce la continuarea colaborarii”, a afirmat Wili Weber.

Bild merge chiar mai departe si afirma faptul ca italienii ne rezerva o mare surpriza, colegul lui Schumacher la echipa italiana urmand sa fie Kimi Raikkonen. In acest sens, este citata o sursa din cadrul McLaren, actuala echipa a finlandezului: „Kimi s-a hotarat deja: va merge la Ferrari. Insa deocamdata nu a semnat nimic”.

Cu toate acestea, Raikkonen s-a grabit sa dezminta aceste zvonuri, afirmand ca toata povestea este o inventie a presei. “Nu s-a semnat nici un contract. Aceste zvonuri sunt utile presei si atat”, a spus finlandezul, citat de un purtator de cuvant al actualei sale echipe, McLaren Mercedes.