Nissan a prezentat noul SUV compact Magnite, destinat pentru piața din India

Publicat luni, 07.10.2024 17:04 de Silvian Irimia

Nissan tocmai a prezentat noul model SUV numit Magnite. Acest model este momentan destinat clienților din India, dar din 2025 acesta va ajunge și pe alte piețe.

Nissan a reîmprospătat crossoverul său subcompact Magnite, unul dintre cele mai ieftine SUV-uri compacte de pe piața din India. Acesta este pregătit să fie pus în vânzare în peste 65 de țări în 2025, inclusiv în cele cu trafic pe partea dreaptă.

Exteriorul a fost actualizat, cu o grilă frontală redesenată, elemente de protecție actualizate și o nouă semnătură luminoasă. Stopurile au și ele un model nou, iar clienții pot opta acum pentru o culoare nouă exterioară, adică o nuanță diferită de bronz cupru. Este disponibil și un set nou de jante de 16 inch.

La interior, instrumentarul de bord actualizat are 7 inch. Regăsim și mai multe porturi USB pentru gadgeturi și iluminare ambientală. Echiparea standard include, de asemenea, șase airbaguri, faruri full LED adaptive și un sistem multimedia de 8 inch.



Sub capotă lucrurile rămân neschimbate. Versiunea de bază vine cu un motor de un litru aspirat natural, cu o putere de 71 de cai și un cuplu de 96 Nm. O versiune turbo a aceluiași motor oferă 99 de cai putere și un cuplu de 160 Nm.

Tipul de transmisie standard este o cutie manuală cu cinci trepte, dar poți opta pentru o transmisie semi-automată cu ambreiaj simplu sau una CVT.

via Nissan