Mercedes-Maybach SL, debut în 18 august la Pebble Beach

Publicat vineri, 09.08.2024 10:20 de Alexandru Monenciu

Potrivit celor mai recente informații, noul Mercedes-Maybach SL va debuta cu ocazia Concursului de Eleganță Pebble Beach. Mai exact, în data de 18 august.

În urmă cu doi ani, constructorul german de automobile a publicat primele imagini teaser cu viitorul Maybach SL. De atunci, prototipurile au fost surprinse de mai multe ori în teste, camuflate desigur.

Cel mai probabil, roadster-ul de lux va primi spoilere ușor revizuite, jante supradimensionate, embleme Maybach, grilă frontală specifică și o capotă vopsită în negru lucios, ceea ce trădează o temă exterioară bicoloră.

Interiorul nu a fost, încă, dezvăluit, dar cu siguranță vom regăsi aici materiale de înaltă calitate, majoritatea venind din catalogul Manufaktur.

Nici despre motorizare nu știm foarte multe. Logic ar fi ca sub capota noului Mercedes-Maybach SL să regăsim unitatea V8 de 4.0 litri, twin-turbo, care, în cazul lui SL 63, dezvoltă 585 de cai putere și 800 Nm cuplu.

Despre toate acestea vom afla în data de 18 august, atunci când noul Mercedes-Maybach SL va fi prezentat oficial, în cadrul Concursului de Eleganță Pebble Beach.

Tot aici, cei prezenți vor putea admira noul Mercedes-Maybach S 680 Nordic Glow, creat special pentru piața din SUA și replicat în doar 50 de unități.

via Motor1