Gama Audi S-Line primeşte o serie de îmbunătăţiri

Publicat miercuri, 03.11.2010 16:45 de Bogdan Mirică

Audi a anunţat introducerea unei ediţii speciale a gamei S-Line, care vine cu o serie de modificări estetice importante. Botezată Black Edition, ea va fi disponibilă momentan doar pe piaţa din Marea Britanie.

Audi a decis să îmbunătăţească oferta gamei S-Line pe modelele A4 şi A5, cu o ediţie specială, botezată Black Line. Disponibilă pe variantele A4 sedan şi Avant, precum şi pe A5 Coupe, S-Line Black Edition propune o serie de modificări estetice importante.

Lista de accesorii include acum o grilă cu contur negru, geamuri cu tentă neagră, contur pentru proiectoare şi pentru suportul numărului de înmatriculare şi jante de 19 inch cu finisaje de tip titaniu.

Pentru interior, ediţia specială aduce finisaje negre Piano, conectivitate pentru iPod şi sistemul de parcare Plus, cu afişaj digital. Momentan revizuirile sunt disponibile doar pentru modelele vândute în Marea Britanie.  

via | autocar

  • Claude, joi, 18.11.2010 01:17
    ce???!!!

    oare ce imbunatatiri mai poate primi un audi??? daca stam sa ne gandim un pic ei folosesc cele mai scumpe materiale pt interiorul masini si cele mai bune motoare in comparatzie cu rivalii(BMW si mercedes), sa speram ca audi o va tine tot asa cu materiale calitative si preturi bune ;)