BMW a lansat un teaser pentru un nou concept EfficientDynamics

Publicat joi, 27.08.2009 10:18 de Sebastian Toma

BMW va prezenta un nou concept ecologic la Salonul Auto de la Frankfurt. Totodata, producatorul german a lansat un nou site de IPTV, dupa testarea cu succes a proiectului BMW-webtv.

Bavarezii de la BMW vor prezenta un model sportiv, dar ecologic la Salonul Auto de la Frankfurt. Din pacate, germanii nu au oferit informatii suplimentare despre conceptul BMW Vision EfficientDynamics, ci doar un video, care nu prezinta niciun element al noului model bavarez. Intregul clip prezinta imagini de la bordul noului concept, dar acestea sunt surprinse de undeva de sub bara din fata, si nu dezvaluie absolut niciun detaliu despre noul concept.

Potrivit oficialilor BMW, noul concept Vision EfficientDynamics este un model revolutionar, care va oferi atat performante dinamice deosebite, cat si emisii scazute si un consum scazut de carburant. Noul concept ecologic de la BMW nu are nicio legatura cu modelul surprins de catre fotografii spion in urma cu cateva saptamani, dar destinatia acestuia este inca neclara.

Totodata, BMW a lansat si un site de IPTV, care poate fi gasit la adresa BMW.tv . Noul site marcheaza sfarsitul testelor pe BMW-web.tv, care au inregistrat peste 70 de milioane de vizualizari in cei doi ani de test. In urmatoarele saptamani, germanii de la BMW vor oferi site-ul BMW.tv in peste 13 limbi.

Via | WorldCarFans