Wurz: "Sunt foarte fericit pentru locul 4"

Publicat luni, 23.07.2007 12:31 de Daniel Popescu

La finalul cursei de la Nurburgring, pilotul echipei Williams, Alexander Wurz, era foarte bucuros pentru rezultatul obtinut, o performanta importanta atat pentru el, cat si pentru echipa sa.

"Am fost foarte aproape de a gusta sampania! Sunt foarte multumit de locul 4 si de punctele obtinute. Cel mai greu mi-a fost sa-mi pastrez concentrarea si calmul, pentru ca este foarte usor sa cedezi in astfel de situatii"

, a declarat Wurz.

Austriacul a incercat pe finalul cursei sa profite de micile probleme ale lui Webber, insa nu a reusit sa treaca in fata pilotului de la Red Bull. "In ultimele tururi am incercat sa pun presiune pe Webber, pentru ca am observat ca este ceva mai lent si am sperat ca va face o gresala. Chiar la final, a facut o gafa mica, insa nu a fost de ajuns pentru a lansa un atac si, bineinteles, principalul obiectiv a fost sa termin cursa pentru a obtine aceste puncte. S-ar putea spune ca este putin frustrant sa termini la 0.2 secunde de podium, dar eu sunt foarte multumit de locul 4", a precizat pilotul echipei Williams.

Wurz ocupa in prezent locul 9 in clasamentul pilotilor, avand 13 puncte, cu 2 mai putine decat ocupantul locului 8, Heikki Kovalainen.