Theissen: "Ciocnirea dintre piloti ne-a costat podiumul"

Publicat luni, 23.07.2007 12:52 de Daniel Popescu

Seful BMW-Sauber, Mario Theissen, a declarat ca ciocnirea dintre cei doi piloti ai sai a costat echipa un final pe podium la Nurburgring. Nick Heidfeld si Robert Kubica s-au acrosat la putin timp dupa start, in al doilea viraj si au pierdut multe locuri in clasament. Desi au revenit in lupta pentru puncte, cei doi s-au clasat la final pe 6 si, respectiv, 7.

"A fost o cursa turbulenta cu 2 reprize de ploaie si schimbari febrile la boxe, in total 10 pentru noi. Echipajul de la boxe s-a descurcat exclenet si a facut fata situatiei. Locurile 6 si 7 nu se datoreaza conditiilor meteo, ci coliziunii dintre cei doi piloti de la inceputul cursei. In cele din urma, asta ne-a costat podiumul", a declarat Theissen.

Dupa cursa de la Nurburgring, BMW-Sauber se mentine pe locul 3 in clasamentul constructorilor, cu 61 de puncte.

  • Giannig, luni, 23.07.2007 13:25
    a fost urat urat

    pe plus pentru BMW se interpreteaza pentru ca....isi lasa pilotii sa concureze unul cu altul? Nu, cred ca si aici ar trebui minus, pentru ca macar in cursa din Germania sa le fi spus Theissen : "bai nu faceti prostii pe pista". Iar pilotii mai si arunca vina unul pe altul. Eu as zice ca Heidfeld e de vina...daca as fi politist, dar si Kubica i-a taiat foarte drastic linia.