Williams spera sa termine cu bine sezonul 2008

Publicat marţi, 28.10.2008 17:34 de Daniel Popescu

Pilotii echipei Williams spera sa incheie sezonul 2008 intr-o nota pozitiva si sa obtina un rezultat bun in ultima cursa a sezonului de la Interlagos.

Williams nu a castigat niciun punct in ultimele doua curse, desi la un moment dat echipa parea sa-si revina dupa inceputul dezaastruos de sezon.

Nico Rosberg spera insa ca Marele Premiu al Braziliei sa fie de bun augur pentru britanici.

"Intrucat nu am avut performante foarte bune in ultimele doua curse, ar fi bine sa ne descurcam aici si sa incheiem sezonul intr-o nota pzitiva"

, a declarat germanul intr-un preview al echipei sale. "Va fi dificil anul acesta cu pneurile hard si va trebui sa parcurgem multe tururi cu masina pe parcursul zilei de vineri pentru a optimiza setarile".

Pentru coechipierul sau, Kazuki Nakajima, Marele Premiu al Braziliei marcheaza un an de la debutul sau oficial in Formula 1. Japonezul este increzator in abilitatile sale si spera sa lase o ultima impresie pozitiva.

"Aceasta cursa marcheaza aniversarea mea in Formula 1 si nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut", a precizat el. "Aceasta cursa va fi mai usoara decat altele din acest sezon pentru ca am experienta la Interlagos. Masina noastra a mers bine anul trecut in Brazilia si sper sa fie cazul si duminica is sa avem o sansa mai buna decat in Japonia si China".