Williams: "Shanghai nu se potriveste masinii noastre"

Publicat marţi, 14.10.2008 20:16 de Daniel Popescu

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima au admis ca circuitul de la Shanghai nu se potriveste foarte bine monopostului Williams.

Cei doi piloti ai echipei Williams nu isi fac iluzii inaintea Marelui Premiu al Chinei din acest weekend.

Nico Rosberg este precaut in afirmatii si spune ca circuitul nu se potriveste monopostului Williams, insa spera sa fie capabil sa repete performanta de duminica.

"Nu am asteptari foarte mari de la aceasta cursa pentru ca, la fel ca in Japonia, circuitul nu se potriveste foarte bine masinii noastre si nu prea suntem in forma"

, a declarat germanul in cadrul unui preview al echipei sale.

"Vom face tot ce putem si sunt sanse mari sa ploua in China, asa ca nu se stie niciodata ce se poate intampla. Am facut cateva depasiri la Fuji, iar Shanghai are de asemenea cateva oportunitati foarte bune, asa ca sper sa am o cursa la fel ca duminica".

La randul sau, Kazuki Nakajima a admis ca circuitul nu este propice pentru Williams, insa este multumit ca stie deja care sunt caracteristicile pistei din China. "Cred ca cursa va fi putin dificila pentru noi pentru ca masinia nu se potriveste foarte bine acestui tip de circuit, dar voi da tot ce pot, la fel ca in Japonia", a precizat japonezul. "Anul trecut am pilotat aici in antrenamentele de vineri, asa ca cel putin cunosc circuitul, spre deosebire de alte curse din acest sezon".

  • michelle_b, marţi, 14.10.2008 20:29
    avem recuperare pe nocturna ...

    sau o fi "antrenamentul liber" pentru ora Chinei ? Si functionam pe principiul "late in, much too late out" :P

  • stefank13, marţi, 14.10.2008 20:56
    @Admini

    Azi v-ati "autodepasit" si ati reusit sa dati stiri pana la ora 20.00. In alte zile nu ati facut acest lucru nici daca stirile au aparut la ora 15.00. Bravos!

  • hoyad, marţi, 14.10.2008 20:59
    A fost depasire...pe banda de rezerva !

    In aceasta seara a fost maximul de stiri pe care le asteptam ...(sic !). Asa renaste pasarea Phoenix..., din creuzetul stirilor. Ne dorim si maine o zi la fel de palpitanta, dar nu cred ca va mai fi...la fel. Toate cele bune !