Fisichella: "Nu vreau sa termin sezonul fara niciun punct"

Publicat miercuri, 15.10.2008 10:23 de Daniel Popescu

Giancarlo Fisichella spera sa obtina cel putin un punct in acest sezon competitional, el si coechipierul sau, Adrian Sutil, fiind singurii care nu au punctat in 2008.

Cu numai doua curse inainte de finalul sezonului, Fisichella se afla in postura ingrata de a nu fi reusit sa castige niciun punct in acest sezon.

Italianul spera insa ca lucrurile se vor schimba in bine in ultimele doua curse si si-a propus sa obtina cel putin un punct.

"Cred ca trebuie sa fortam pana la sfarsitul anului. Am mers prea mult fara puncte si nu vreau sa ajung la finalul anului fara niciun punct la bord. Ar insemna foarte mult pentru toti cei din echipa si de la fabrica"

, a declarat Fisichella.

La randul sau, Adrian Sutil spera sa aiba parte de o cursa fara probleme majore, principalul sau obiectiv fiind sa ajunga la linia de sosire. "Cursa de anul trecut nu a fost foarte buna pentru noi pentru ca am fost surprinsi de vremea rea, dar cel putin am o cursa in China la activ si ma pot baza pe performanta din Japonia", a precizat germanul. "Astept cu incredere cursa din China pentru ca vreau cu adevarat sa am o cursa curata. Am fost atat de ghinionisti in ultimele doua curse si un rezultat bun ar ridica moralul tuturor".

Directorul tehnic Mike Gascoyne pastreaza tonul optimist al pilotilor si spune ca intreaga echipa Force India este motivata pentru a obtine un rezultat convingator. "Mergem in China foarte motivati. Suntem in spatele restului plutonului, trebuie doar sa ajungem cu cele doua masini la linia de sosire".