Webber: "Penalizarea echipei McLaren este o nebunie"

Publicat marţi, 07.08.2007 17:32 de Daniel Popescu

Pilotul echipei Red Bull, Mark Webber, nu intelege de ce oficialii FIA au hotarat ca McLaren sa nu primeasca puncte in clasamentul constructorilor pentru cursa de la Hungaroring.

"Nu inteleg de ce au fost penalizati. Oamenii au incercat sa-mi explice dar pur si simplu nu inteleg. Ai pierdut pe mana ta si esti si penalizat pentru asta. Este o nebunie! O echipa pierde mingea, rateaza sansa de a ajunge cu ambii piloti in ultimul tur rapid si tot ei sunt pedepsiti. Cum vine asta?"

, se intreaba australianul.

Webber spune ca decizia FIA nu va schimba soarta campionatului, McLaren fiind in opinia sa viitoarea campioana mondiala. "Penalizarea nu va face nicio diferenta in rezultatul de finalul campionatului. McLaren a fost cea mai buna echipa in acest an cu cea mai buna masina si cei mai buni piloti. Poti relua acest campionat de o suta de ori si tot McLaren va castiga de fiecare data", a mai spus Webber.

  • csabi, marţi, 07.08.2007 20:37
    f1

    Sint de acord cu Webber 100 la 100 Mc laren au cea mai buna masina anul acesta iar Ferrari ar face bine sa nu se tot plinga ca o fata mare si sa acuze in stinga si-n dreapta ca i s-a furat tehnologia.Ce-ar vrea sa le-o pazim noi.sa puna mina sa munceasca cinstit cu sportivitate cum ii sta bine oricarui sportiv in orice domeniu.

  • jano_rajmond, marţi, 07.08.2007 21:24
    Are Webber dreptate

    Bineinteles ca nu ECHIPA ar fi trebuit sa fie penalizata si imputitul de Alonso care nu stie ce este aia FAIR PLAY... dar asta este, stia si el bine ca numai asa poate sa ia Pole Position-ul... ca prin lupta cinstita clar ca nu ar fi facut fata la fel cum nu a facut fata tot anul... profita de ghinionul lui Hamilton si dupa aia ii mai trage si tapa... Daca as fi fost in locul lui Ron Dennis l-as fi zburat imediat de la echipa. Numai sin cauza lui nu numai ca a pierdut Hamilton Pole-ul ci a fost sanctionata si echipa. Alonso nu stie nici macar ce inseamna cuvintele "echipa" si "co-echipier" sau "fair play"... la fel cum nu stie ca mai exista si alti oameni in afara de el. Nu are nici un pic de stofa de campion in el la fel cum nu are un strop de maturitate. Niciodata de cand ma uit la F1 nu am vazut vreun pilot care sa nu plece de la boxe cand i se ridica "acadeaua". Adica ba da, am vazut... nu am vazut pilot cu masina FUNCTIONALA care sa nu plece cand i s-a ridicat "acadeaua"... ba unii chiar pleaca inainte... dar sa plece mai tarziu chiar nu. Dar daca a vazut cineva sa ma corecteze... ca sunt sigur ca fanii Alonso o sa sara sa-l apere desi nu chiar nu au ce apara si chiar nu este nici un fapt ce sa argumenteze faptele lui. In conlcuzie chiar sper ca la anul sa plece la Renault sau BMW sau orice alta echipa, chiar una din fundul clasamentului (unde ar merita sa fie)... atunci sa ii vedem stofa de "campion"!

  • georgedaniel, marţi, 07.08.2007 22:26
    prietene...

    prietene :)) ai grija ce spui si cum!ca sa nu devii penibil. oricum eu am vazut altceva la boxe aklo,nu alonso a fost de vina dupa parerea mea :) bafta si ai grija :p

  • jano_rajmond, marţi, 07.08.2007 23:43
    amice

    Cum zice si reclama Pepsi: "Hey amica, fii serios!" Sunt convins ca ai vazut altceva acolo la boxe... daca te uitai la NASCAR eu ce sa-ti fac... insa la Formula 1 faza a fost clara ca buna ziua! Si app... cum zice reclama Garnier: si tu sa "Ai grija de tine!" :P