FIA a stabilit data judecarii apelului in cazul de spionaj

Publicat miercuri, 08.08.2007 10:01 de Daniel Popescu

Curtea Internationala de Apel (ICA) se va reuni pe data de 13 septembrie 2007 pentru a stabili verdictul final in cazul de spionaj in care este implicata echipa McLaren Mercedes.

"Curtea Internationala de Apel se va reuni pe 13 septembrie 2007 la Paris dupa ce presedintele FIA a contestat decizia World Motor Sport Council referitoare la incalcarea articolului 151c din Codul Sportiv de catre echipa McLaren Mercedes.

In interesul transparentei, reuniunea va fi deschisa membrilor presei, detaliile despre procedurile de acreditare urmand sa fie publicate in curand.

Toate echipele participante in Campionatul Mondial de Formula 1 au oportunitatea de a face declaratii scrise despre acest caz la ICA si au fost invitate sa participe la audierile Curtii Internationale de Apel", se arata in comunicatul oficial al FIA.

Cu cateva saptamani in urma, World Motor Sport Council a hotarat sa nu pedepseasca in nicun fel echipa McLaren Mercedes, deoarece nu au fost gasite dovezi ca echipa ar fi folosit informatiile confidentiale ale echipei Ferrari aflate in posesia lui Mike Coughlan.

  • sharky_raduku, miercuri, 08.08.2007 11:01
    chiar 13?

    e bon

  • BoByTzA, miercuri, 08.08.2007 11:03
    ....

    un cursa anterioara McLaren nu a avut nici o vina si au crescut +30 daca se va da vinovata i se vor lua punctele inapoi???????si inca -pentru decizie?

  • robs, miercuri, 08.08.2007 11:04
    fia

    au timp mosley si ferrari pana atunci sa influenteze consiliul pt a pedepsi mclaren.daca mai marele fia a ajuns sa faca asta...ce mai putem spune de obiectivitate in sport.hotie pe fata

  • Florin, miercuri, 08.08.2007 22:29
    Ferrari nu se dezminte

    ca de obicei, Ferrari cand da de greu si apare o echipa mai competitiva decat ei, apar cu acuzatii de 2 lei, ca doar ei tre' sa castige. Nu ca ar fi pt prima oara cand fac asta, s-a mai intamplat si acum cativa ani, tot impotriva McLaren. Deh, scopul scuza mijloacele, pare a fi filozofia Ferrari (vezi ordinele de echipa de la ei). Bleah...