Webber: "A fost o zi speciala pentru noi"

Publicat luni, 23.07.2007 11:34 de Daniel Popescu

Australianul Mark Webber era foarte bucuros dupa ce a reusit sa se claseze pe podium la Nurburgring, cu atat mai mult cu cat si coechipierul sau, David Coulthard, a obtinut o performanta notabila, terminand pe locul 5.

"Am terminat pe podium si ma pot bucura de o zi speciala pentru noi. Echipa merita acest lucru dupa efortul depus in ultima perioada. Este minunat ca am castigat puncte, mai ales ca si David a terminat pe 5"

, a declarat Webber.

In opinia sa, FIA a luat o decizie corecta cand a suspendat cursa. "Nu am avut un start bun, iar ploaia a inceput mai devreme decat ne asteptam. A trebuit sa luam o decizie rapida si am optat pentru cauciucuri intermediare. FIA a procedat corect suspendand cursa. Apoi am facut o cursa buna si am reusit sa-i tin in spate pe ceilalti. Cand spre sfarsitul cursei a reinceput ploaia am sistit vibratii puternice de la pneurile spate, si de aceea Wurz s-a apropiat mult de mine", a mai precizat Webber.

In urma locului 3 obtinut in Germania, Webber a acumulat 8 puncte in clasament si se afla pe pozitia a 11-a in clasamentul general.

  • daniel, luni, 23.07.2007 11:59
    puncte weber??

    :)) corectati ca a-ti gresit!! a obtinut 6 puncte nu 8 :)