Massa: "Locul 2 imi lasa un gust amar"

Publicat luni, 23.07.2007 11:06 de Daniel Popescu

Desi a condus in mare parte din cursa, Felipe Massa a fost nevoit sa se multumeasca doar cu locul 2, dupa ce Fernando Alonso l-a depasit cu 4 tururi inainte de final, demonstrandu-si abilitatile de pilot pe timp de ploaie.

"Un loc 2 care imi lasa un gust amar. Am facut o cursa buna pana la inceperea ultimei reprize de ploaie. Dupa ce am pus cauciucurile de ploaie, imediat am simtit vibratiile care au facut ca masina sa devina instabila. Si asta, desi totul a mers bine cand a plouat la inceputul cursei"

, a precizat brazilianul.

Pilotul echipei Ferrari crede ca norocul a jucat un rol important in rezultatul pe care l-a obtinut. "Pe uscat, am reusit sa ma distantez de Alonso pentru ca masina mergea perfect. La inceputul cursei am fost norocos pentru ca am ramas mai mult pe pista in acele conditii aproape imposibile, insa pe final am fost foarte ghinionist. Dar asa este la curse si trebuie sa accept asta", a declarat Massa, care vede insa si partea buna a lucrurile dupa acest Grand Prix:

"Partea pozitiva este ca am crescut mult in clasamentul pilotilor. Mai sunt multe curse in acest sezon si trebuie sa fim increzatori", a incheiat brazilianul.

  • bogym05, luni, 23.07.2007 11:33
    hmm

    si cum? ferrari ia puncte pentru ca masina are instabila? ca na, doar din cauza asta a pierdut massa locul 1. cam nedrept.

  • mincinosu, luni, 23.07.2007 11:34
    Am simtit o vibratie dupa ce am schimbat pneurile

    Sa nu se mai scuze atata! Sa recunoasca ca habar n-are sa conduca pe o pista umeda unde masina conteaza in proportie de max 30%! Sa recunoasca ca seamana mult cu fostul ferarist barichelo!

  • daniel, luni, 23.07.2007 11:39
    massa vs. raikkonel

    daca nu murea masina lu raikkonen era alta treaba :P daca era raikkonen pe 1 si alonso pe 2,castiga raikkonen,dar asta a fost,ghinion!!

  • drbesz, luni, 23.07.2007 11:43
    sigur

    sigur ca ii lasa gust amar,caci a incercat sa-l impinga si pe alonso de pe pista si nici manevra aceea mu i-a reusit.massa are noroc ca raikkonen este atat de ghinionist,altfel sigur nu ar fi pe locul 3.

  • hakkinen, luni, 23.07.2007 11:44
    Alonso,Regele Ploii

    Alonso si Kimi sunt singurii piloti magistrali pe ploaie.Massa nu este pilot nici pe uscat,dar cand ploua se face complet de rahat. Felicitari Alonso ! ai cam inchis gura carcotasilor !si sper ca e de abia inceputul !

  • reddog, luni, 23.07.2007 11:51
    dati-le puncte !

    pai cum ramane cu masina instabila? ca a pierdut locul 1 in favoarea lui Alonso ? punctati identic pe toti ?

  • max2maximuss, luni, 23.07.2007 11:56
    si hamilton cu cine seamna ?

    bine ca nu stie masa sa mearga pe ploie , dar pe hamiltor a fost nevoie sa-l aduca din decor pt a sta unde este locul lui la un tur in urma !!! cam rusinos !!! , nu-l mai comparati cu Schumacher pt ca Schumacher resuea minuni cind pleca din sapte !!!

  • DEMISIA!!!, luni, 23.07.2007 12:09
    Seb

    Massa, demisia! Sau demiterea, nu mai conteaza. Dupa ce a fost jenant pe pista, s-a mai dat si in stamba cu Alonso inainte de podium. Vreau sa le vad mutra celor care m-au contrazis cand am afirmat ca Massa nu va fi niciodata in pozitia de a lupta efectiv pentru titlul mondial. Spuneam ca dau o sticla de Jack Daniels daca se va dovedi contrariul. In situatia actuala, ar trebui sa fac ciroza. MASSA, DEMISIA!!!

  • mirco, luni, 23.07.2007 12:38
    pt. DEMISIA

    mai bine ti-ai da tu demisia, as fi mai linistit voi astia care-l porciti pe massa uitati un lucru si anume : a pouat si la inceputul cursei si massa la tinut in spate pe alonso cu succes. e clar ca massa a avut probleme la sfarsitul cursei si asta s-a vazut si inainte sa inceapa ploaia a doua oara. cat despre incident, ce vroiai sa se dea la o parte ca vine alonso? a facut ce ar fi facut oricine, a incercat sa-si apere pozitia. cat despre sticla, ti-am mai scris si mai demult, CRED CA IMI APARTINE.

  • Seb, luni, 23.07.2007 13:25
    @mirco

    Colegu', fara suparare, te rog sa tinem pariul si sa-l onoram la sfarsitul campionatului. Massa nu va ocupa mai mult de locul 3 la sfarsitul acestei editii de campionat. Recunosc, nu stiu cine va fi campion, dar Massa nu va ocupa mai mult de locul 3 (pentru ca azi sunt in toane bune). Iti fac o propunere: daca Massa ocupa un loc mai bun de 3, iti dau doua sticle de Jack Daniels. De acord?

  • simona, luni, 23.07.2007 14:20
    ferrari

    draga nu fi chiar asa de sigur pe tine poate nu ai urmarit cum trebuie cursa....massa sa descurcat foarte bine nu ai vazut la ce distanta era Alonso fata de el...fiecare mai are ghinion asa e in formula 1 daca Kimi nu patea nimic situatia era altfel...

  • Seb, luni, 23.07.2007 14:24
    @simona

    Colega, sunt sigur dintr-un motiv foarte simplu: i-am urmarit cariera lui Massa de la inceput. Tipu' nu straluceste, sa fim seriosi. N-am inteles niciodata de ce a fost luat de Ferrari. Probabil ii era simpatic lui Schumacher si nu era capabil sa-i puna probleme campionului. Dar odata cu plecarea lui Schumacher, cred ca era mai bine daca schimbau si coechipierul.

  • @luk, luni, 23.07.2007 15:11
    noroc sau talent ??

    pina acum dintre cei care au plecat din spate doar Masa, Kimi si Alonso au facut curse bune de recuperare pentru puncte.Daca Hamilton nu pleaca din fata nu merge. M-ai are de invatat ce inseamna sa depasesti si sa nu ti fata.

  • mirco, luni, 23.07.2007 15:27
    @seb

    Unde vroiai sa straluceasca? La Sauber. Oricum, acolo a facut treaba destul de buna, la batut de multe ori pe villeneuve. Anul trecut, in primul an la Ferrari, a castigat de 2 ori, Schumacher de 7 ori, din 18 curse. Anul asta are cam tot atatea victorii si pole-position, cat au si ceilalti 3.Este in fata lui Kimi, in campionat. In opinia mea Massa are rezultate destul de bune si cu putin noroc putea fi liderul campionatului, iar in aceeasi situatie sunt si Alonso si Raikkonen. Nu ma consider nici pe departe vreun expert al f1, dar ma uit de foarte multi ani la f1, de foarte multi ani nu am mai ratat vreo cursa iar de cativa ani imi inregistrez cursele si parerea mea este ca Massa e un pilot care poate castiga un campionat mondial.

  • sharky_raduku, luni, 23.07.2007 17:34
    chiar trebuia pe invers punctaju

    dc sa ia massa puncte knd el zice ca locul 2 ii lasa un gust amar..mda