Vettel: "Vechea masina ar putea fi un avantaj"

Publicat luni, 28.01.2008 14:04 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel crede ca Toro Rosso vor fi avantajati la inceputul sezonului deoarece vor incepe campionatul cu masina de anul trecut.

Echipa italiana nu intentioneaza sa introduca noua masina pe pista decat dupa 3-4 curse, iar Vettel sustine ca vechiul STR2 ar putea fi competitiv la primele Grand Prix-uri.

"In acest moment masina arata si se comporta foarte bine", a declarat Vettel. "Vom aduce noua masina dupa primele 3 sau 4 curse, asa ca vom incepe sezonul cu o masina intermediara, STR2B. De fapt, consider ca este un beneficiu sa incepem sezonul cu o masina pe care o stim si care a trecut de problemele de fiabilitate in ultimul sfert al sezonului 2007. Vom vedea daca ne descurcam mai bine decat multi altii cu noile masini", a adaugat Vettel, a carui echipa a demonstrat o forma foarte buna in testele din acest an.

Vettel a precizat ca echipa nu a stabilit nicio data pentru lansarea noului monopost. "Nu s-a stabilit nimic", a spus Vettel. "In acest moment avem alte griji decat sa ne gandim la lansarea noii masini. Trebuie sa muncim cu STR2B. De asemenea, trebuie sa vedem ca dezvoltarea monopostului STR3 merge in directia cea buna. Trebuie sa avem o masina competitiva inca de la inceput, pentru ca pana atunci multe echipe isi vor fi rezolvat problemele".