Vasselon: "Putem obtine puncte la Hungaroring"

Publicat marţi, 31.07.2007 17:14 de Daniel Popescu

Pascal Vasselon spune ca Hungaroring este un circuit dificil pentru echipe, din cauza particularitatlor sale si in special a vitezei medii mici.

"Ungaria este unul dintre locurile unde echipele au probleme cu racirea la frane si la motor, iar asta se intampla din cauza vitezei medii, care are o valoare scazuta aici. Asta inseamna, evident, ca racirea se face incet. La Budapesta apasarea aerodinamica este ridicata, tot din cauza vitezei medii"

, spune Vasselon.

In ciuda rezultatelor modeste obtinute in Germania, pe circuitul de la Nurburgring, acesta spera ca Toyota va reusi o cursa buna. "Dupa o prestatie dezamagitoare la Marele Premiu al Europei, asteptam rezultate mai bune in Ungaria. In calificarile de la Nurburgring am fost competitivi. Eram foarte bucurosi ca putem obtine puncte, dar in cursa am facut multe greseli, iar Ralf Schumacher a abandonat dupa un accident cu Heidfeld, asa ca am ratat inca o oportunitate. Cred ca suntem suficient de rapizi pentru a obtine puncte, dar trebuie sa dovedim asta in cursa din weekend", a incheiat oficilaul echipei japoneze.