Max Mosley contesta decizia WMSC la Curtea de Apel a FIA

Publicat marţi, 31.07.2007 17:46 de Daniel Popescu

Presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, Max Moxley, va contesta decizia World Motor Sport Council cu privire la scandalul de spionaj la Curtea de Apel a FIA.

Presedintele FIA a hotarat sa intervina dupa ce a primit o scrisoare din partea lui Luigi Macaluso, presedintele Automobile Club d'Italia (ACI). Acesta i-a solicitat lui Mosley sa conteste decizia WMSC pentru ca Ferrari si alte echipe sa-si poata sustine punctul de vedere in acest caz si sa-si apere drepturile.

Mosley invoca articolul 23.1 din Statutul FIA, in care se precizeaza ca un membru al Federatiei Internationale poate contesta o decizie luata de un Consiliu FIA la Curtea de Apel. Luand in considerare opinia lui Macaluso, care sustine ca verdictul in acest caz ar fi fost diferit daca Ferrari ar fi putut sa-si sustina punctul de vedere, Mosley va trimite cazul la Curtea de Apel a FIA.

"Voi trimite acest caz la Curtea de Apel a FIA, sub incidenta articolului 23.1 din Statutul FIA, cu cererea ca McLaren si Ferrari sa-si spuna parerea despre acest caz in fata Curtii, pentru a putea determina astfel daca decizia luata de WMSC a fost corecta sau nu;  in cazul in care decizia nu a fost corecta, Curtea de Apel va stabili un nou verdict", a scris Max Mosley in scrisoarea adresata lui Macaluso.

Nu s-a stabilit inca data la care Curtea de Apel a FIA se va reuni.

  • georgevasile, marţi, 31.07.2007 18:27
    da...

    asta e stire? fara puncte nimic? :( merita ferari +20 iar mclaren -5 !?

  • Mircea, marţi, 31.07.2007 18:29
    georgevasile

    georgevasile, in conditiile in care vei comenta in continuare la stiri si pe forum fara a avea vreun motiv (a se citi spam), vom fi nevoiti sa te retragem fortat din concurs. Impreuna cu toate conturile pe care le ai pe automarket. Nu e circ aici. Si nu astept niciun raspuns la acest post. Vor fi sterse imediat. Multumesc pentru intelegere.

  • cossandu, marţi, 31.07.2007 18:55
    intrebare

    Mircea, este cumva un regulament referitor la comentarile la stiri si la forum?

  • benn, marţi, 31.07.2007 23:47
    corect

    Fiecare are dreptul de a comenta, nu inteleg de ce te enervezi. Se poate invoca dreptul fiecaruia la libera exprimare, ce va deranjeaza atata??? Si terminati-o cu amenintarile ca nu faceti nimic ci poate va terminati tot pe voi daca faceti gatul mare!!!

  • georgevasile, miercuri, 01.08.2007 10:12
    :(scuza-ma

    atunci scuza-ma mircea,daca te-am deranjat.in doua zile am pierdut cam 70-80 puncte,f.multe din stiri,si eram si eu suparat. p.s: nu am facut misto,referitor la stirea asta,asa am crezut eu ca se poate puncta :( ! nu o sa mai postez...