Trulli si Glock, multumiti de performantele din 2008

Publicat luni, 27.10.2008 18:48 de Daniel Popescu

Jarno Trulli si Timo Glock analizeaza performantele obtinute in sezonul 2008 cu Toyota inaintea ultimei curse a sezonului.

Trulli este dezamagit ca Toyota a ratat sansa de a termina campionatul pe locul 4 in clasamentul constructorilor, insa italianul spera sa termine pe locul 8 in clasamentul pilotilor.

"Acesta a fost unul dintre cele mai bune sezoane ale mele, chiar daca am avut si ghinion, asa ca sper sa sarbatoresc ultima cursa a sezonului printr-o clasare in primii sase"

, a declarat italianul in cadrul unui preview al echipei sale.

"Este dezamagitor ca nu putem termina pe locul 4 in clasamentul constructorilor, dar este inca posibil sa termin pe locul 8 in campionatul pilotilor, asa ca voi lupta sa castig cat mai multe puncte pentru a realiza asta".

La randul sau, Glock este multumit de modul in care a decurs primul sau sezon in comapnia echipei Toyota.

"A fost un prim sezon foarte bun cu Toyota si vreau sa termin campionatul cu un rezultat bun in Brazilia. Simt ca am progresat mult in acest an, Toyota este o echipa grozava si toata lumea ma sprijina. In acest moment sunt pe locul 10 in clasamentul pilotilor si daca mai pot castiga cateva puncte si sa-mi mentin pozitia ar fi o performanta buna in primul meu sezon complet in F1", a precizat germanul.