Toyota vrea locul 4 si cat mai multe podiumuri

Publicat luni, 06.10.2008 19:33 de Daniel Popescu

Presedintele Toyota, John Howett, a dezvaluit luni ambitiile echipei in ultimele trei curse ale sezonului: locul 4 in clasamentul constructorilor si cat mai multe podiumuri.

Toyota a fost depasita de Renault in clasamentul constructorilor dupa Marele Premiu al statului Singapore, fiind acum pe locul 5 la 5 puncte in spatele francezilor.

Totusi, principalul obiectiv al echipei ramane locul 4, insa presedintele John Howett afirma ca, in acelasi timp, scopul este ca Toyota sa obtina cat mai multe podiumuri in acest final de sezon.

"Sunt increzator ca putem termina pe locul 4 acest sezon pentru ca stiu ca avem potential pentru a ne atinge obiectivele", a declarat Howett. "Totusi, aceasta echipa nu exista pentru a termina pe locul 4; noi existam pentu a castiga".

"Prin urmare, avem alte obiective pentru restul sezonului. Vrem sa ne imbunatatim performanta relativa fata de alte echipe si asta inseamna sa luptam pentru podiumuri; dezvoltam agresiv masina pentru a face asta. In acelasi timp trebuie sa continuam progresul pe care l-am facut la masina din 2009. Nu este usor pentru ca nimic nu este usor in F1, dar suntem pregatiti pentru aceasta provocare".