Toyota nu se grabeste sa anunte al doilea pilot pentru 2008

Publicat joi, 06.09.2007 12:26 de Daniel Popescu

Toyota ar putea astepta pana la sfarsitul anului pentru a anunta cine va fi coechipierul lui Jarno Trulli in 2008.

Ralf Schumacher are optiune pentru prelungirea contractului cu inca un an, insa aceasta va expira, iar sefii echipei nu intentioneaza sa o activeze. Referindu-se la faptul ca intarzie anuntarea pilotului pentru 2008, presedintele Toyota, John Howett, a declarat:

“Este un potential risc pentru noi, dar vom vedea”. Howett a negat ca Ralf va reprezenta o solutie de ultim moment in cazul in care japonezii nu vor gasi o alternativa mai buna. “Probabil pana la sfarsitul sezonului vom avea o idee despre ce trebuie sa facem. S-ar putea sa dureze pana la sfarsitul anului. Sa asteptam. Ambele parti sunt libere sa ia orice decizie”, a mai precizat Hewett.

  • mirciozauru, joi, 06.09.2007 13:14
    stirea era mai lunga

    de ce ati trunchiat stirea si nu ati publicat lista cu pilotii vizati? Daca e sa fie stire, sa fie!

  • bogdan_197, joi, 06.09.2007 14:38
    Trulli?

    Daca TRulii e confirmat de ce nu primeste puncte?!?

  • daniel, joi, 06.09.2007 14:42
    @bogdan_197

    Simplu. Pentru ca a fost confirmat de mult timp si a primit puncte la vremea respectiva.

  • bogdan_197, joi, 06.09.2007 14:44
    totusi...

    Totusi este adus in discutie...I s`a amintit numele , nu ar normal sa i sea dea un +?

  • daniel, joi, 06.09.2007 14:49
    Nu

    Nu.

  • bogdan_197, joi, 06.09.2007 14:51
    ok

    Voi decideti , ms oricum k m`ai ascultat

  • mirciozauru, joi, 06.09.2007 14:53
    @mirciozauru - stirea era mai lunga

    Daca nu imi raspunde nimeni imi raspund tot eu. Pentru ca este site-ul nostru, facem ce vrem noi cu el, publicam numai stirile care le consideram noi importante, din restul stirilor publicam numai ce ni se pare noua important, si parerile voastre sau intrebarile pe care ni le adresati ne lasa rece pentru ca nu sunteti importanti. - asta este mentalitatea? si sa nu fiu las in ras: Toyota might wait until the end of the season before naming a 2008 teammate for Jarno Trulli. It is understood that the contract 'option' to renew Ralf Schumacher's existing deal beyond this year expires imminently, and that his Cologne and Tokyo based bosses have already decided not to automatically activate it. Timo Glock, Nico Rosberg, Kazuki Nakajima and even Fernando Alonso have been touted as potential replacements for the 32-year-old German, while Toyota waits for late-season developments in the driver market. Eu sa stiti ca am inteles care este rolul nostru, al jucatorilor, am inteles ca sursele voastre de stiri sunt mai bune decat ale noastre (pamantenilor) ca sunt pe bani dar refuz sa cred ca pe aceste surse "platite" stirile sunt mai scurte. Sper ca printre moderatori sa existe unul care mai crede ca cei care acceseaza site-ul sunt mai importanti decat par si sa-mi dea si mie un raspuns. Multumesc!

  • daniel, joi, 06.09.2007 15:00
    @mirciozauru

    Informatiile potrivit carora Timo Glock, Nico Rosberg, Kazuki Nakajima si Fernando Alonso sunt pe "lista" Toyota sunt cunoscute de cateva saptamani. Pilotii respectivi chiar au primit puncte pentru aceste zvonuri. In concluzie, asta nu este o noutate pentru cei care sunt la curent zi de zi cu stirile din F1. Tocmai de aceea, aceste informatii nu au fost incluse in stire. cat priveste nemultumirea ta, iti recomand sa arunci o privire pe forum. Si asta e doar un exemplu. Multumesc si eu!

  • mirciozauru, joi, 06.09.2007 15:19
    @daniel

    Tocmai despre mentalitate pomeneam: adica stirile sunt cunoscute deja nu-i problema noastra ca un nimeni ca tine nu le cunoaste. Nu tine, stiti de ce: pentru ca in 24 august ati mai punctat inca odata toyota pentru exact aceeasi stire - Toyota nu se grabeste sa anunte ..., si pilotii pe care i-ati mentionat si punctat in 23 august pentru "zvonistica" sunt: Rosberg, Wurz, Sutil, si Glock. V-au scapat Kazuki Nakajima si Fernando Alonso. Nu vreau sa fiu carcotas, dar sincer va spun, incerc sa inteleg mecanismul pentru a face mai multe puncte.