Fisichella vrea sa continue la Renault

Publicat joi, 06.09.2007 12:58 de Daniel Popescu

Giancarlo Fisichella a negat ca din cauza putinelor puncte castigate in acest sezon este in pericol sa-si piarda locul la Renault pentru sezonul viitor. Dupa Marele Premiu al Turciei, Heikki Kovalainen l-a depasit cu doua puncte in clasament pe pilotul italian.

“Nu cred ca aceste doua puncte fac diferenta”

, a declarat Fisichella. “Am fost in fata lui Kovalainen pana la ultima cursa si as putea fi din nou in fata lui dupa cursa urmatoare”.

Italianul, care a concurat pana in prezent in 191 de Mari Premii, sustine ca nu este depasit de mai tanarul sau coleg de echipa. “Totul depinde de strategii. In cazul meu, uneori acestea nu au functionat, insa nu pentru ca as fi facut eu greseli”.

Fisichella afirma ca isi doreste sa raman la echipa si in sezonul viitor. “Personal, as vrea sa raman pentru ca am muncit foarte mult si am facut foarte putine greseli”.

  • Baghi84, joi, 06.09.2007 17:13
    CHIAR ASA ???

    http://formula1.automarket.ro/articole/fisihella-optimist-ca-va-ramane-la-renault-5929.html au fost n stiri cu alte echipe si nimic,voi punctati renault si fisichella de 2 ori pentru aceiasi stire...