Toyota, increzatori inaintea cursei din China

Publicat marţi, 14.10.2008 18:08 de Daniel Popescu

Jarno Trulli si Timo Glock sunt optimisti inaintea cursei de la Shanghai din acest weekend si anticipeaza o noua clasare in puncte.

Trulli nu a avut parte de curse foarte bune in China, italianul nereusind pana in prezent sa termine acest Grand Prix in puncte.

Totusi, pilotul echipei Toyota spera ca lucrurile sa se indrepte in favoarea sa in acest an.

"Nu m-am bucurat niciodata de noroc in China, dar imi place sa concurez aici si sper ca anul acesta sa castig primele puncte pe acest circuit. Am muncit foarte mult in acest sezon si inca suntem foarte motivati sa terminam anul pe un trend ascendent in aceste ultime doua curse"

, a declarat italianul.

Coechipierul sau, Timo Glock, este incantat de modul in care a decurs acest sezon in cadrul echipei Toyota si spera ca rezultatele din Marele Premiu al Chinei sa fie pe masura asteptarilor.

"Este incredibil sa ma gandesc ca primul meu sezon la Toyota este aproape de final. Am fost multumit de performantele mele si este satisfacator ca mi-am indeplinit obiectivele pentru acest an. Masina noastra este competitiva si cred ca pot castiga puncte in fiecare cursa, asa ca acesta este obiectivul meu in acest weekend", a declarat germanul.

Directorul tehnic Pascal Vasselon isi pune sperante ca Toyota va fi din nou competitiva la Shanghai. "Folosim cele mai dure pneuri in acest weekend si asta este logic pentru ca in trecut am avut probleme cu granularea pneurilor in China. Am folosit aceleasi specificatii anul trecut si acestea s-au comportat bine. In privinta altor parametri precum franele sau motorul, Shanghai nu este solicitant in mod deosebit. Vom folosi din nou unele parti introduse la Fuji si sunt increzator ca putem fi competitivi", a spus Vasselon.