Toro Rosso spera sa lupte in plutonul de mijloc

Publicat marţi, 02.03.2010 18:10 de Daniel Popescu

Toro Rosso isi propune sa lupte in plutonul de mijloc al Formulei 1 in sezonul 2010, insa admite ca este dificil sa tina pasul cu principalii rivali.

Scuderia Toro Rosso a incheiat sezonul 2009 pe ultimul loc in clasamentul constructorilor, obtinand numai opt puncte si fiind depasita inclusiv de Force India.

Echipa italiana isi propune obiective mai indraznete pentru 2010 si spera sa lupte in plutonul de mijloc alaturi de Renault, BMW-Sauber sau Williams, insa oficialii admit ca toate cele trei rivale au facut deja pasi importanti in fata in ultima sesiune de teste de la Barcelona.

"Perceptia mea este ca suntem acolo unde ar fi trebuit sa fim. Nu putem incepe sa ne comparam cu Red Bull, Ferrari, McLaren si Mercedes, pentru ca acestea par deja sa fie mult prea in fata. Sentimentul este ca, pana la Jerez, eram aproape de mijloc, alaturi de Renault, BMW-Sauber si Williams".

"Dar se pare ca, din a doua sesiune de teste de la Jerez, BMW-Sauber si Renault s-au descurcat deja mai bine, iar Williams erau deja ceva mai rapizi decat noi. Totusi, putem spune ca nu suntem prea mult in spate", a declarat Giorgio Ascanelli, directorul tehnic al echipei cu sediul la Faenza, pentru publicatia italiana Autosprint.

Via | Autosport