Toro Rosso si Force India au cazut la intelegere

Publicat vineri, 16.05.2008 12:18 de Daniel Popescu

Presa germana sustine ca Toro Rosso si Force India au ajuns la o intelegere in privinta conceptului de echipa satelit al Scuderiei Toro Rosso.

Force India au actionat in judecata Scuderia Toro Rosso si Super Aguri pe motiv ca aceestea sunt echipe satelit ale team-urilor Red Bull si, respectiv, Honda. Recent, Super Aguri s-au retras din Formula 1, iar cei de la Force India au sperat ca vor ajunge la o intelegere amiabila cu Toro Rosso pentru a opri procesul.

Publicatia germana Sport Bild sustine ca cele doua parti s-au asezat la masa negocierilor. Astfel, sefii Force India, Vijay Mallya si Colin Kolles, s-au intalnit la Salzburg cu avocatul sefului Red Bull, Dietrich Mateschitz. Sursa citata sustine ca Red Bull au fost de acord sa plateasca echipei Force India aproximativ 8 milioane de euro pentru faptul ca Scuderia Toro Rosso este satelitul austriecilor. "Cred ca vom gasi o solutie", a confirmat Kolles pentru Sport Bild.

  • petros, vineri, 16.05.2008 12:28
    Comentariu de la mine

    iar cei de la Force India au sperat ca vor ajunge la o intelegere amiabila cu Force India pentru a opri procesul. fraza asta e luata din stire

  • daniel.popescu, vineri, 16.05.2008 12:31
    @petros

    Multumim, s-a corectat.