Di Grassi: "Vom fi competitivi la Monaco"

Publicat vineri, 16.05.2008 14:28 de Daniel Popescu

Pilotul de teste al echipei Renault, Lucas di Grassi, crede ca echipa franceza poate fi competitiva la Marele Premiu al statului Monaco.

Di Grassi a testat in aceasta saptamana pachetul destinat circuitelor cu forta de apasare aerodinamica mare si, spre deosebire de Fernando Alonso, crede ca francezii au sanse sa faca o cursa buna la Monaco.

"Cred ca am realizat o mare imbunatatire cu noile parti pe care le-am testat. Masina pare sa fie in regula si cred ca vom fi mai aproape de baietii din fata"

, a declarat di Grassi. "Cred ca ambele masini vor avea sansa sa se lupte pentru cateva puncte bune. Masina va fi la fel de rapida ca si la Barcelona. Nu ne asteptam sa fim la fel de rapizi si in Turcia, dar Fernando i-a batut pe Red Bull, Williams si pe ceilalti. Acum se pare ca mergem mai bine. Castigam cate ceva de fiecare data".

Di Grassi a testat miercuri pentru echipa lui Flavio Briatore, insa programul sau a fost intrerupt de o problema la motor. "Cred ca testul a decurs bine. Motorul a cedat in cursul dupa-amiezii cand pista era din ce in ce mai buna, asa ca nu ma putut termina programul", a adaugat di Grassi. "Am facut 146 de tururi inainte ca motorul sa cedeze. Nu ne-am prea uitat la timpi si am folosit doar pneurile soft".