Spyker va avea un buget mai mare in 2008

Publicat miercuri, 12.09.2007 18:57 de Daniel Popescu

Viitorul proprietar al echipei Spyker, Vijay Mallya, spune ca la sfarsitul acestei luni va discuta cu managerii team-ului despre bugetul echipei pentru sezonul urmator.

“Intelegerea se va perfecta pana la sfarsitul lunii septembrie. Intre timp, voi discuta cu echipa manageriala despre bugetul pentru 2008. Principala mea preocupare este ca bugetul trebuie sa creasca. Iar daca banii vor fi cheltuiti in directia corecta, voi aproba cu siguranta un buget mai mare pentru echipa”

, a declarat indianul.

Mallya este incantat de interesul companiilor din India pentru a semna contracte de sponsorizare cu Spyker. “Emotiile au fost atat de mari acolo incat sunt oameni care asteapta la rand pentru a semna parteneriate cu noi. Nu am mai auzit de ceva asemanator pana acum nicaieri in lume”, sustine Mallya, care a mai afirmat ca nu stie inca cum se va numi echipa in sezonul urmator.

“Nu stiu daca pot pastra numele Spyker, intrucat Spyker este un producator de masini. Un lucru este insa sigur: vreau sa pun cuvantul India in numele echipei, dar nu m-am gandit la numele echipei pana acum”, a precizat el.