Sponsorul spaniol paraseste McLaren

Publicat miercuri, 20.02.2008 14:52 de Daniel Popescu

Sponsorul spaniol Mutua Madrilena a reziliat contractul cu McLaren Mercedes, urmand sa se asocieze cu echipa Renault in sezonul 2008.

Compania de asigurari a incheiat un contract de sponsorizare cu McLaren in 2007, dupa ce Fernando Alonso a semnat cu echipa lui Ron Dennis, insa a avut probleme in momentul in care oficialii companiei au vrut sa rupa intelegerea pentru a-l urma din nou pe dublul campion mondial la Renault.

Totusi, cotidianul AS anunta ca in cele din urma Mutua Madrilena au reusit sa-si rezilieze contractul cu McLaren. Ziarul spaniol sustine ca Mutua Madrilena a putut rupe contractul pentru ca, potrivit unei clauze, Alonso nu a concurat in suficient de multe curse pentru McLaren.

Acum, compania de asigurari a semnat un contract pe doi ani cu Renault, francezii urmand sa primeasca aproximativ 12 milioane de dolari.

  • Iceman, miercuri, 20.02.2008 21:32
    si la anul ce face MM?

    Daca Fernando pleaca la anul de la Renault ce fac cei de la Mutua Madrilena?Astia zici ca-s tiganii cu cortul. Pai de maine nu mai tin cu McLaren, tin cu cine castiga: azi Ferrari, maine Williams ... :)