Schumacher: "Hamilton poate castiga 7 titluri mondiale"

Publicat luni, 27.10.2008 18:13 de Daniel Popescu

Michael Schumacher considera Lewis Hamilton este capabil sa castige 7 titluri mondiale in Formula 1 si sa-i doboare recordul.

Schumacher a devenit cel mai titrat pilot din istoria Formula 1 dupa ce a reusit sa castige 7 titluri mondiale pe parcursul intregii sale cariere in Formula 1.

Desi in prezent performanta realizata de german pare de neatins, insusi Schumacher considera ca intr-o zi recordul sau va fi doborat.

Dintre pilotii actuali, el il crediteaza cu cele mai mari sanse de reusita pe Lewis Hamilton.

"As spune ca Hamilton poate castiga 7 titluri mondiale. Nimeni nu s-a gandit, nici macar eu, ca l-as putea bate pe Fangio. Recordurile sunt facute pentru a fi doborate", a declarat Schumacher pentru BBC.

"Sunt foarte relaxat ca intr-o zi asta se va intampla - indiferent ca este Lewis, Massa sau oricine altcineva. Poate fi cineva dintre actualii piloti sau un alt pilot in viitor care ar putea sa faca asta. Dar nu am nicio problema cu asta".

  • skribble, luni, 27.10.2008 19:05
    .....

    ca sa doboare recordul detinut de schumacher trebuie sa cistige 8 titluri mondiale nu 7 cum ati scris voi in articol

  • scuderia, luni, 27.10.2008 19:23
    @ skribble

    mai oameni buni...prima data trebuie sa-l egaleze si dupaia sa-l bata...eu zic ca mai mult de 3 titluri nu ia...in toata cariera...o sa vedeti

  • skribble, luni, 27.10.2008 20:47
    @ scuderia

    pe mine nu ma intereseaza daca o sa castige 1 sau 7 titluri pe mine ma intereseaza exprimarea lor . pentru a se dobori un record trebuie ca sa se faca mai mult decat acel record(in acest caz sa se castige mai mult de 7 titluri) , daca castiga 7 titluri nu inseamna ca a doborit un record ci ca la egalat

  • NeoGalaxy, luni, 27.10.2008 22:56
    @Lewis

    Si eu sunt de parere ca le poate castiga, si ma refer la acele 7 titluri. Dar de la a putea pana la le castiga efectiv este o cale foarte lunga. Anul trecut a fost ce a fost, anul asta in schimb se pot discuta multe. Sa vedem dupa ultima cursa daca va castiga primul lui titlul. Daca nu, vedem anul viitor si asa mai departe. Si Fernando mai poate castiga vreo 5, Kimi inca vreo 3-4 (depinde de cat mai sta in Formula 1), Felipe poate chiar anul viitor daca a invatat lectiile de anul acesta, mai sunt pe lista Robert si Sebastian. Cand era Schumi era maxim Rubens si dupa aia Fernando. Si din 2 talentati doar unul iese campion. Dar din vreo 5-7 talentati... sunt mai multi factori care pot avantaja pe unul sau pe celalalt. Lewis este mai talentat ca Felipe dar Felipe anul acesta a avut ghinion cu carul. Kimi la fel. Deci este discutabil. Dar la 5-7 baieti talentati eu zic ca o sa ne distram din 2009 :) Asta conteaza pana la urma :)