Sauber pregăteşte un update major pentru Spania

Publicat vineri, 13.05.2011 17:12 de Daniel Popescu

Sauber va introduce un upgrade semnificativ în Marele Premiu al Spaniei pentru a putea lupta regulat pentru puncte.

Sauber şi-a respectat planurile anunţate în urmă cu câteva săptămâni şi va introduce un update semnificativ pentru Marele Premiu al Spaniei, a cincea etapă a sezonului 2011.

Noul pachet include o nouă aripă faţă, noi componente pentru podea şi o versiune experimentală a sistemului de evacuare, potrivit declaraţiilor directorului tehnic James Key. Cu ajutorul noului pachet, Sauber speră să fie capabilă să lupte cu regularitate pentru puncte în acest sezon.

"Vom avea un nou pachet aerodinamic semnificativ pe monopost, care va include o aripă faţă complet nouă, update-uri pentru sistemele de frână faţă şi spate, un nou bodywork, noi componente în jurul podelei şi sub saşiu şi vom testa din nou noul sistem de evacuare. De asemenea, vom continua munca la update-ul mecanic pe care l-am avut la Istanbul, care s-a dovedit a fi bun. aşa că va fi interesant să vedem cum funcţionează aceste lucruri. Dacă totul funcţionează bine, ar trebui să ne ofere câteva zecimi de secundă pe tur. Obiectivul nostru este să continuăm forma bună, să încercăm să îmbunătăţim rezultatele din calificări şi să terminăm cât mai sus în puncte posibil", a declarat el.

După primele patru etape ale sezonului, Sauber ocupă locul şase în clasamentul constructorilor cu opt puncte.

Via | Sauber