Sam Michael: "Calificarile si startul sunt foarte importante"

Publicat joi, 02.08.2007 12:44 de Daniel Popescu

Directorul tehnic al echipei Williams, Sam Michael, spune ca Hungaroring este un circuit foarte solicitant pentru piloti, acestia fiind nevoiti sa se concentreze la maxim.

"Budapesta este un circuit tehnic unde pilotii trebuie sa aiba un ritm bun intrucat virajele vin unul dupa altul. Acest lucru testeaza concentrarea pilotilor si de asemenea inseamna ca o mica gresala intr-un tur te poate costa foarte mult"

.

Oficialul Williams admite ca strategiile de la boxe vor fi diferite in functie de evolutia pilotilor in cursa si este optimist cu privire la rezultatul pe care il va obtine echipa sa. "Strategiile se pot incadra de la o extrema la alta, in functie de locul ocupat in calificari. Este important sa ai un start bun aici, deoarece depasirile nu sunt usoare. Aici este mai dificil si pentru ca pista este murdara. Muncim din greu pentru a continua dezvoltarea monopostului FW29, dar competitia pentru puncte este foarte mare, iar acest weekend nu va fi diferit", admite Michael.

Williams vine in Ungaria dupa un rezultat bun obtinut la Hungaroring prin Alex Wurz, care a castigat cele 5 puncte acordate locului 4.